Philips 32PFS5603

Philips 32PFS5603
Cím:
Philips 32PFS5603
Cikkszám:
32PFS5603
Állapot: 
Csomagolás sérült termék
Márka: 
Termékkategória: 
Ár:59 900 Ft
Garancia: 
1 év
Készlet: 
Rendelhető, készleten van

Termék információ

Gyártó: Philips
Modell: 32PFS5603

Leírás:

USB a multimédia-lejátszáshoz

Ossza meg élményeit. Csatlakoztasson USB memóriát, digitális kamerát, MP3 lejátszót vagy más multimédiás eszközt a TV-készüléken található USB portra, és élvezze a fényképeket, videókat és zenefájlokat a könnyen használható, képernyőn megjelenő tartalomböngészővel.

Az elegáns fehér szín friss, modern külsőt kölcsönöz minden szobának

Tisztában vagyunk vele, hogy Ön olyan kis képernyős TV-t szeretne, amelynek kinézete éppoly nagyszerű, mint a teljesítménye. Ezért a formatervező csapatunk a finom fehér színű elegáns keretet és a fényes kivitelt párosította az újszerű, modern küllem kialakításához, amely bármilyen helyiségbe nagyszerűen illik.

Kis méretű hordozható TV: úgy tervezték, hogy ott legyen, ahol szórakozni kívánnak

Stílusos, kompakt, könnyű és hordozható. A kisképernyős TV-n akár a konyhában is megnézheti kedvenc műsorait, sőt, még a szabadban is, a családi kempingezés közben. A hordozható TV-nek köszönhetően sosem fog lemaradni se a hírekről, se a legfrissebb sporteredményekről. A TV-t arra tervezték, hogy bárhol is legyen, Önt szórakoztassa!

Pixel Plus HD. Éles képek - bármilyen forrásból

A Philips Pixel Plus HD engine rendszer optimalizálja a képminőséget a nagy kontrasztú, tűéles képek érdekében. Akár kábeltévét néz, akár lemezekről néz filmeket, élesebb képeket, ragyogóbb fehéreket és mélyebb feketéket kap.

Full HD LED TV – ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

A hagyományos HDTV-k minőséget nyújtanak, de Ön többet kíván. Képzelje el egy élethű kép éles részleteit nagy fényerővel, hihetetlen kontraszttal és valósághű színekkel párosítva.

2 HDMI bemenet Easylink funkcióval az integrált csatlakoztathatóságért

Szüntesse meg a kábelrengeteget: a kép- és hangjeleket továbbítsa egyetlen HDMI kábelen a készülékekről a TV-re. A HDMI tömörítetlen jeleket visz át, így a legjobb minőséget biztosítja a forrástól a képernyőig. A Philips Easylink használata esetén a TV, a DVD, a Blu-ray, a beltéri vevőegység vagy a házimozi-rendszer legtöbb funkcióját egyetlen távvezérlővel működtetheti.